Få planlagt en uforglemmelig nytårsaften her

Nytårsaften er en helt særlig dag for mange mennesker, fordi man skal tilbringe aftenen med gode venner og glæde sig til, at byde det nye år velkommen. Mange danskere ved allerede hvem de skal være sammen med til næste nytår, fordi sådan en særlig dag ofte er planlagt i meget god tid.

Nogle vennepar er sammen år efter år og behøves dermed ikke at planlægge hvem de skal være sammen med det efterfølgende år. Det er en god ide at planlægge nytårsaften i god tid, da man skal være ude hurtigt med nogle ting.

Dette gælder f.eks. nytårsmenuen, hvis der skal bestilles mad udefra.

planlagt-uforglemmelig-nytårsaften

Dette kan du lave til nytårsaften

I forbindelse med planlægning af nytårsaften skal der være nogle festlige indslag, så gæsterne bliver varmet op til det nye år. Mange vælger at arrangere nogle små lege, så stemningen bliver helt i top. Det kan være svært at finde på sjove lege, hvis man aldrig har haft sådanne indslag før.

På internettet kan du blive inspireret til hvad andre mennesker har fundet på at sjove festlege. Under nytårstalen kan man f.eks. lege nytårsbingo, som går ud på, at man udvælger nogle ord som dronningen med garanti nævner i talen.

Dette kunne f.eks. være Grønland, prins Henrik eller lignende ord. Når disse ord bliver nævnt, skal man sige bingo. Under middagen kan man f.eks. også lave en leg med året der gik. Det vil sige, at man deler sig op i to år og laver nogle spørgsmål til det, som man har oplevet i løbet af året. Dette er en sjov leg, som man aldrig kan blive for gammel til at lege.

festleg.dk kan du blive inspireret til lege som du skal planlægge til nytårsaften. Dine gæster vil med garanti sætte pris på dit engagement.

Få sat gang i stemningen

Hvis selskabet er til sang, så er det oplagt at arrangere hit med sangen. Her skal selskabet deles op i to hold, hvor den ene deltager får hovedtelefoner på.

På denne måde skal resten af holdet gætte hvad personen med hovedtelefonerne hører af sang. Af sange vælges der typisk kun nogle af dem, som der har været et hit i løbet af året.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close