Nytårshilsen

Her finder ud tekst og forslag til hvordan du skriver en god nytårshilsen. At skrive et nytårskort kan tage tid, hvis man vil gøre den ekstra speciel , så derfor bør man starte i god tid!

Det er kun nytår en gang om året og derfor er det vigtigt at man husker at skrive en sød nytårshilsen til sine venner og familie og de personer, der betyder mest i ens liv. Man kan selv bestemme hvor meget man vil gøre ud af sit nytårskort og hvorledes det skal være kort, langt, personligt og så videre, men ofte så vil selv et kort nytårskort gøre underværker og vil gøre modtageren utrolig glad.

Tekst til sjov og sød nytårshilsen

Lad os tage et kig på nogle af de mange søde og sjove tekster til et godt nytårskort eller en god nytårshilsen.

 • Må det nye år bringe dig masser af varme og søde og hyggelige stunder med dem du holder aller mest af (jeg håber i den grad at jeg høre under den kategori!). Rigtig godt nytår indtil vi ses i det nye år!
 • Nætter vil være mørke og dage vil være lyse, og jeg håber at dit liv altid vil skinne igennem uanset hvornår!
 • Lad os tage et kig tilbage på det gamle år og varmes ved alle de dejlige minder. Godt nytår.
 • Et nytår skal ses som en ny start, som en tom bog fyldt med tomme sider. Blyanten sidder du selv med og det er derfor dit job at udfylde bogen og skrive din helt egen historie som du vil have den. Godt nytår!
 • Som det nye år går på hæld, så håber jeg at det fylder dig med håb om et endnu bedre nyt kommende år!
 • På vejen mod succes, så er det en vigtig regel at kunne se fremad. Må du komme frem til din endelige destination i år og må din rejse være noget så skøn. Jeg elsker dig og må du få et godt nytår!
 • Ingen kan gå tilbage i tiden for at ændre hvad der er sket, så arbejd med dig selv og på den måde får du den lyseste fremtid. Jeg tror på dig og jeg vil altid være din største fan!
 • Jeg vil bestille en lækker pizza lige fem minutter før at klokken slår 12 på nytårsaften. Når pizzabuddet så endelig kommer, så vil jeg med gråd i stemmen fortælle ham at han er et helt år for sent på den. Godt nytår du gamle!

Flere gode nytårshilsner til venner

 • Jeg er så spændt på at lave nye planer og få nye oplevelser med dig. Jeg er så glad for at have dig og tak for den du er! Godt nytår.
 • At kende dig har simpelthen være den perfekte gave og det perfekte venskab indtil nu. Jeg glæder mig til at opleve det nye år med dig, og alle de ting vi har i vente.
 • Hvert år så laver vi nytårs fortsæt og indtil nu så ser det ud til at vi i grunden har haft svært ved at følge dem, så snart det nye år begynder. Derfor er mit eneste nytårsfortsæt i år at bruge mere af min tid sammen med dig.
 • På denne tid af året så er det vigtigt at samle alle sine gode venner og få brugt den bedste tid sammen med dem. Det er derfor jeg glæder mig noget så meget til i aften til at jeg kan være sammen med dig og få fejret det nye års ankomst.
 • Kan du huske da vi var små og gerne ville blive op til den lyse morgen og fejre nytår? Nu er vi gamle og vil bare gerne sove. Godt nytår gamle svinger!
 • Du gjorde dette år noget så specielt for mig, og derfor så er det mit største ønske at jeg kan gøre næste år bare en smule ligeså specielt for dig!

Find flere måder at skrive godt nytår her.

Derfor skal du skrive en god nytårshilsen

Husk at få skrevet et godt nytårskort til dine venner og familie. Det er den bedste måde at få dem fortalt på hvor meget de betyder for dig, og hvor mange gode minder i forhåbenligt har haft i det forgange år.

Det er måske også en mulighed for at få begravet stridsøksen hvis du har haft nogle skænderier der har gjort at du ikke står så nær på nogle personer i dit liv, som du i virkeligheden gerne ville gøre. Der er ingen skam i at prøve at række ud til disse personer med en sød nytårshilsen for man skal nu engang huske at livet kun bliver bedre af at man har så mange tætte personer på sig i løbet af livet!

Der er mange gode grunde til at sende et godt kort til nytår. Hvis du vil finde flere ideer og tekster til et godt kort, så kig i artiklen her om at skrive et godt nytårskort.

3 grunde til gøre din nytårshilsen personlig

Der er mange grunde til at du skal gøre din nytårshilsen eller dit nytårskort personligt. Her kommer nogle af de primære grunde til det.

 1. En personlig nytårshilsen vil altid varme mere end en nytårshilsen der sendes ud til alle ens venner. Det er altid rart at modtage en nytårshilsen og uanset hvad der står i den – om der så blot står et Godt nytår til dig min kære ven eller måske en længere besked som der er lagt flere kræfter i så vil det være specielt. Men man kan dog ikke lyve sig fra at et kort der er brugt mere tid på ofte også vil være mere specielt at modtage. Hvis man kan føle at det er skrevet specielt til en selv så gør det det hele noget mere sjovt at modtage.
 2. Den huskes mere. En hilsen der indeholder sjove anekdoter eller måske nogle historie med episoder fra det netop overstået år så vil det altid eller hvertfald oftest blive husket en hel del bedre end hvis blot man modtager en generisk besked.
 3. Den er sjovere at sende. Sidst så vil det også være sjovere for en selv at skrive en personlig hilsen da man på den måde bedre kan læne sig tilbage og nyde at man netop har gjort nogle af sine kære ekstra glad på nytårsaften!

Det kan være en ide at inkludere et billede eller to i it nytårskort

Du kan måske også sende en lille videohilsen når du skal sende din nytårskort. Du kan fx gøre som følgende har gjort i videoen her. Der er ikke brugt lang tid på det, men det er nu alligevel noget andet at modtage en konkret videohilsen på denne måde end et kort. Der er ikke noget der er mere rigtigt eller forkert.

Kom ud i god tid når din nytårshilsen skal skrives

Når man skal skrive sin hilsen til nytår eller sit kort til nytår så er det vigtigt at man kommer ud i god tid. Man behøver selvfølgelig ikke at sætte sig ned flere måneder før, men en uges tid før eller lignende kan godt være smart, for det kan risikere at tage en smule længere tid at skrive et nytårskort, hvis man vil sikre at det bliver personligt for hver og en man sender det til.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close