Sjove drukspil for 2 personer til nytår

Man behøves ikke at være mange mennesker sammen for at kunne sætte gang i en god fest eller et godt nytår! Det handler om at være i godt selskab og at kunne finde på noget sjovt at lave sammen. 

Drukspil kan altid sætte gang i en god stemning uanset hvor mange man er. Nogle spil er naturligvis sjovere at lege når man er flere, men to personer kan sagtens få en fed aften med underholdning. Hvad er så sjovt for to personer at spille? Det kommer lidt an på hvad man er til af spil. Det kan være alt fra terningespil til beerpong. 

Ingen begrænsninger på drukspil for 2

I forbindelse med at finde på drukspil er det kun fantasien der sætter grænser. På mobilen kan du endda finde sjove apps med drukspil for 2. 

Hvad er det så for nogle drukspil de fleste danskere vælger? Ifølge statistikker er drukspil som ”Jeg har aldrig” og Meyer meget populært at spille som drukspil for 2 personer. 

”Jeg har aldrig”

”Jeg har aldrig” er et rigtig sjovt drukspil uanset om du kender folk godt eller ej. Dette spil er genialt hvis man er i en forsamling, hvor nogen skal lære hinanden at kende. Sidder du bare og hyggedrikker sammen med din partner eller gode ven, så er det også sjovt at få et par sandheder på bordet. 

Spillet går ud på, at den ene deltager siger ”Jeg har aldrig” til noget som vedkommende aldrig har gjort. Hvis modstanderen dermed har gjort det, så skal vedkommende drikke. 

Meyer 

Meyer er et drukspil hvor der skal bruges to terninger samt et raflebæger. Det gælder om at slå højest med terningerne. Ud fra hvad du slår, er det tilladt at lyve sig til et højere slag. Det vil sige, at hvis du har slået 44, så må du gerne sige 65 i stedet. 

Din modstander skal beslutte om vedkommende stoler på dig eller tror du lyver. Stoler din modstander på dig, skal vedkommende slå et højere slag. Hvis ikke dette kan lade sig gøre, skal din mostander som straf drikke x antal tåre ud fra hvad du slog.

Få en uforglemmelig aften

Man har kun det sjov man selv laver, så du og din ven kan sagtens få sat gang i en god fest. Når I er blevet trætte af at spille, kan I altid overveje at tage videre i byen. Få nogle uforglemmelige stunder med din gode ven, så I har noget sjovt at kunne tænke tilbage på sammen.

Related Articles

Back to top button
Close