Nytårsquiz

En nytårsquiz er altid sjov at lave til nytårsaften, hvis man er i hyggeligt selskab med venner eller familie.

Før man kan lave en nytårsquiz til den store aften så skal man selvfølgelig have forberedt en række spørgsmål som man kan inkludere i sin quiz. Der er som sådan ikke nogen faste regler for hvilken type spørgsmål man kan stille i sin nytårsquiz. Det giver selvfølgelig god mening at man laver nogle spørgsmål, der har noget at gøre med året der gik, så hvis man kan finde frem til nogle relevante spørgsmål der spørger ind til ting, der er sket rent politisk i Danmark – måske har der netop været valg som man kan spørge ind til, eller måske er der sket nogle andre hændelser gennem året som det giver mening at spørge ind til.

Det kan være at der en stor kendis, der er død og derfor kan det være at man kan spørge ind til datoen for dennes, eller måske er der sket noget andet gennem året, som det kunne være sjovt at spørge ind til. Du kan få inspiration fra DR fx.

Men når det er sagt, så er dette ikke nogen fast regel og derfor kommer herunder en række spørgsmål, der også passer perfekt ind til en nytårsquiz. Disse spørgsmål er varieret og spørger ind til forskellige sjove ting.

Spørgsmål til nytårsquiz

Herunder finder du en række spørgsmål som du sagtens kan plukke løs af hvis du er i gang med at sidde og forberede den store nytårsquiz til årets nytårsaften. Hvis du er løbet tør for ideer eller bare har brug for noget mere inspiration til sjove spørgsmål, så vil du helt sikkert kunne gøre brug af nogle af dem, som du finder herunder.

  1. Hvilken negl gror hurtigt? Svar: det er den på langemanden
  2. Hvilken spansk kunstner har sagt følgende: “når min kone dør så tænker jeg at spise hende?”. Svar: Dali.
  3. Hvilket årstal var D-dag i 2. verdenskrig? Svar: 1944.
  4. Hvem har malet Mona Lisa? Svar: Da vinci.
  5. Hvad er de tre første ord i biblen? Svar: “Der var engang”
  6. Hvornår blev Disneys Løvernes konge udgivet? Svar: 1994.
  7. I hvilket år blev Oscars første gang uddelt? Svar: 1929
  8. Hvad hedder skuespilleren der spiller Frodo i Ringenes herre? Svar: Elijah Wood.

Hvis du vil finde flere sjove ting at lave til nytår så kig i denne MEGA guide om de sjoveste nytårslege.

Related Articles

Skriv et svar

Check Also

Close
Back to top button
Close