Nytårs underholdning

Nytårs underholdning til nytårsaften gør altid at aftenen bliver taget et par ekstra niveauer op hvad angår den gode stemning. Det gør at man aldrig kommer til at kede sig og det gør især at aftenen bliver super sjov og at gæsterne vil få sig en masse at more sig over.

Herunder kigger vi på noget af det sjoveste underholdning, som I kan lave til jeres nytårsaften.

Underholdning til nytår

Herunder finder du nogle af de mange gode ideer til den bedste underholdning du kan lave til nytår.

Lav en mumie

Del gæsterne op i to hold og hav en masse køkkenruller klar. Nu skal hvert hold udvælge en person der skal være mumien. Når legen går i gang skal hvert hold så hurtigt som muligt have bundet deres person ind i køkkenrulle. Det hold der først får lavet en mumie ud af deres person har vundet.

Jeg har aldrig

Jeg har aldrig kender du helt sikkert. Det er også sjovt at lave som underholdning til nytår. Hav en masse øl klar og nu skal man skiftes til at sige Jeg har aldrig og så følge det op med en påstand. Fx Jeg har aldrig været sammen med to forskellige personer indenfor 12 timer. Hvis man så har prøvet dette skal man tage en ordentlig slurk af sin øl.

Tegn og gæt

Tegn og gæt kender du garanteret også. Du skal forberede en række ting som der skal tegnes. Det bør være nogle relativt lette ting, som fx nogle simple genstande eller lignende. Nu skal man have fat i et stort stykke papir eller flere eller måske en tavle med kridt. Nu skal hvert hold skiftes til at sende deltagere op til tavlen eller papiret og man får nu to minutter til at tegne så mange ting som muligt. Hver gang holdet gætter en genstand rigtigt får man et point og det hold der til sidst har scoret flest point har vundet.

Margrethe skålen

Klassisk nytårs underholdning hvor man skal skrive en række kendte personer ned på små lapper papir. Legen forgår over to runder. Man skal lægge alle sedler ned i en skål og nu skal deltagerne deles op i to hold, der konkurrere mod hinanden. Nu skal en deltager komme op til skålen og trække et seddel. Nu starter runden og man har måske to minutter eller blot et enkelt minut til at forklare så mange af de kendte personer som muligt uden at nævne navnet. Hver gang at holdet gætter rigtigt får man et point og må trække et nyt navn. Man må også melde pas, hvis man ikke kan forklare hvilken person det er, men så får man et minus point.

Hvis du vil have mere inspiration til sjove indslag og lege, så kan du tage et kig på den STORE guide om de bedste nytårslege til nytår.

Vil du sende en sød tanke til dine venner og familie til nytårsaften, så kan du få ideer til at sige Godt nytår her.

Related Articles

Skriv et svar

Check Also

Close
Back to top button
Close