Nytårs citater

Gode nytårscitater – og hvorfor du skal sende dem til dine venner

Når det er nytår, er der mange ting man skal huske på at gøre. Man skal blandt andet huske på, at man skal sende søde beskeder til dem man holder af. Det kan man gøre ved at sørge for, at man finder nogle sjove og interessante citater på internettet. Det er dog vigtigt, at man ikke blot skriver de samme citater til alle man kender. De skal være lidt personlige således, at alle føler, at de får et citat, der kun var beregnet til dem. I denne artikel kan du læse mere om hvilke citater du kan sende. Så kan du gemme dem og sende dem idet det bliver et nyt år. Noget af det du for eksempel kan gøre er at sende dem ved hjælp af en besked. Du kan også sende dem i et rigtigt brev. På den måde vil brevet og citatet først komme senere frem, men det gør ingenting. Du kan også sende et brev med citatet i så god tid, at du ved, at det er fremme nytårsaften. Så kan folk åbne dette brev idet klokken bliver tolv.

Gode citater du kan bruge til nytår

Der findes mange rigtig gode nytårs citater, som du kan skrive til folk nytårsaften.

  • ”Et glædeligt nytår ønsker jeg dig. Sendt til dig med meget kærlighed og et ordentligt kys”
  • ”Der er intet magisk over at vende kalenderen, men den repræsenterer en ny begyndelse, som du bør nyde og bruge til din fordel”
  • ”Hvert års fortrydelse og forglemmelser, er små lommer af håb, som der bliver sendt ind i det nyt år”
  •  ”I morgen er første dag i resten af dit liv”
  • ”Du bør aldrig gå ind i et nyt år mens du ærgrer dig over det gamle”.
  • Lav nytårsforsætter og skriv dem ned. Se dem for dig og vær selvsikker”.
  • ”Hver gang du fjerner en side fra kalenderen, så kan det repræsentere en ny begyndelse med et nyt håb og nye drømme”
  • ”Det nye år står foran os, og vi bør nyde det og tage det med storm”.

GUIDE: find de 10 sjoveste og sødeste tekster til nytårskort her.

Se flere citater til nytår i videoen her.

Tag chancen i det nye år med et godt citat om nytår!

Noget af det, som mange nytårscitater handler om er, at man skal gøre det næste år til ens år og gribe chancen. “En optimist er vågen til midnat for at opleve det nye år. En pessimist holder sig derimod oppe for at være sikker på, at verden ikke går i stå”. Det er et meget morsomt citat, som viser, at der både er dem, der siger, at glasset er halvtomt, mens der er andre der siger, at det er halvfyldt.

Et andet og måske lidt tragikomisk citat er “Selvom en roman ikke altid har en god slutning, er det dog godt, at den slutter”. Det betyder, at alt har en ende, også de dårlige og gode ting

Related Articles

Skriv et svar

Check Also

Close
Back to top button
Close