Mad til nytår

Nytårsfesten skal være så perfekt som mulig. Hvad er det vigtigste for at opnå dette? Det er et godt spørgsmål og man kan nok ikke stille det op så groft at der kun er én ting, der skal sidde i skabet før at man med rette kan betragte hele aftenen som en succes.

Men en ting man ikke kommer udenom som er ekstremt vigtigt er at nytårsmaden er god. Her kommer et par ideer til nogle af de bedste retter du kan finde.

Skal man have mad ud af huset til nytår

Men før vi kommer til retterne så kan det være man inden da skal overveje den “lette” løsning. Der er nemlig ingen, der absolut siger at man selv skal stå for al maden selv. Man kan få en hånd med ude fra og lade sig få hjælp af nogle af de mange restauranter landet over som står klar til at hjælpe med den perfekte nytårs menu og måske skal du derfor overveje mad ud af huset til nytårsaften.

Hvis man vælger denne løsning så har det en række fordele såvel som ulemper. Lad os få ulemperne af vejen først for det bliver ofte en smule dyrere ved at man lader nogle udefra hjælpe sig med dette.

Det er en af de store ulemper, men omvendt må man også huske på at man så ved at maden kommer til at blive rigtig god og delikat og i øvrigt kan man ofte sammensætte sin menu, så den bliver lige som man ønsker det.

Du kan finde mad ud af huset her.

 

Hvilke retter kan man vælge?

Hvis man derimod vælger en anden løsning som den det er, selv at stå for det hele så skal man være forberedt på at det hurtigt kan gribe om sig med forberedelse med de antal timer, man skal lægge i det. Du skal her gøre dig klart længe inden selve aftenen hvad det er for noget mad, der skal tilberedes for gæsterne. Herunder finder du en række ideer:

  • Fondue
  • stege kammuslinger
  • Suppe med muslinger
  • Torsk i estragon
  • blodappelsin granité
  • Grillet flanksteak
  • Dessert: blødende chokolade kage

Kilde: Samvirke, mainlifestyle.dk

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close