Hvorfor skal du lægge flere kabaler i det nye år?

I disse digitale tider bruger vi stadig mere og mere tid med øjnene klinet til en skærm. Det er blevet sådan man tjener penge, men ofte er det også sådan danskerne vælger at slappe af. Det er da også unægtelig både sjovt og rart at sætte sig til rette i sofaen for at se en god serie eller film.

Man skal dog passe på med at bilde sig selv ind, at man slapper af på den måde. Det er nemlig neurologisk set kilden til en hel masse aktivitet i hjernen, som bestemt ikke er associeret med afslapning. 

Derudover betyder lyset fra de mange skærme, at det kan være svært for kroppen at indstille sig på søvn, når det endelig er blevet sovetid.

Udover kabaler kan du også bruge mere tid på at spille fx hjerterfri – det kan du gøre på hjerterfri-gratis.dk.

Mere kabale, mindre skærm

Derudover kommer der stadig mere ny forskning frem om det blå lys fra vores skærme, og hvordan de påvirker legeme og sind. Kunne man godt tænke sig at undgå den slags for sit eget helbreds skyld, burde man måske i stedet bruge sine arbejdstimer på noget mere manuelt og afstressende. 

Det kunne for eksempel være en kabale, så hvorfor ikke bruge det nye år på at lægge lidt flere kabale og kigge lidt mindre på skærmen.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close